Voor nu hebben we deze retreat moeten annuleren. Zodra de huidige tijd en maatregelen het toelaten en nieuwe plannen zijn ontstaan, zullen we dit delen via deze site. Wil je alvast meer informatie of heb je interesse in een één-op-één sessie? Ik kom graag met je in contact via info@vormvanleven.nl of 06 53 766 563. 

Waarom deze vijfdaagse  innerlijke transformatiereis voor vrouwen Retreat juni 2020?

Afgelopen jaren heb ik een aantal stappen gezet. In mijn praktijk Vorm van leven (www.vormvanleven.nl) begeleid ik cliënten in het onvoorwaardelijk in verbinding komen met zichzelf. 

Ik heb intussen een uniek healings- en coachingstraject Met Hart en Ziel ontwikkeld, waarin ik afstem op jouw eigen unieke energie. Daarin is alle informatie opgeslagen. Met het energetisch reinigen van je energieveld door het weghalen van alle lage vibraties die niet van jou zijn, maak jij weer ruimte om je eigen toekomst te creëren. Ik ondersteun je daarbij met mijn Lichtlichaam en (Sjamanistische) healingstechnieken. 

De vijfdaagse  innerlijke transformatiereis voor vrouwen is gebaseerd op dit succesvolle Met Hart en Ziel traject.  Het is een intensieve vijfdaagse, waarin alle voorwaarden om te kunnen transformeren besloten liggen. Samen met Janis Komproe maken we gebruik van de voorwaartse kracht van een groep.

Wil je deze Innerlijke Reis aangaan?
Meld je aan door te mailen naar info@vormvanleven.nl of bel naar 06 53 766 563