Waarom deze vijfdaagse  innerlijke transformatiereis voor vrouwen Retreat juni 2020?

Afgelopen jaren heb ik een aantal stappen gezet.  In mijn praktijk De Vorm, vorm van leven,  Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling en Verdieping (www.vormvanleven.nl) begeleid ik cliënten in het onvoorwaardelijk in verbinding komen met zichzelf. 

Ik heb intussen een uniek healings- en coachingstraject Met Hart en Ziel ontwikkeld, waarin ik afstem op jouw eigen unieke energie.  Daarin is alle informatie opgeslagen. Met het energetisch reinigen van je energieveld door het weghalen van alle lage vibraties die niet van jou zijn, maak jij weer ruimte om je eigen toekomst te creëren. Ik ondersteun je daarbij met mijn Lichtlichaam en (Sjamanistische) healingstechnieken. 

De vijfdaagse  innerlijke transformatiereis voor vrouwen is gebaseerd op dit succesvolle Met Hart en Ziel traject.  Het is een intensieve vijfdaagse, waarin alle voorwaarden om te kunnen transformeren besloten liggen. Samen met Janis Komproe maken we gebruik van de voorwaartse kracht van een groep.

Wil je deze Innerlijke Reis aangaan?
Meld je aan door te mailen naar info@vormvanleven.nl of bel naar 0653766563.