Dit is mijn mooiste behandeling, voor als je je doel in je leven kwijt bent en denkt: “Is dit nu alles?”. Het lukt je zelf niet om uit de impasse te komen en ervaart een neergaande spiraal. Dan kan ik je helpen. Ik begeleid je in het weer onvoorwaardelijk in verbinding te komen met jezelf. Ooit was je dat namelijk, als kind. Je maakt weer zielsverbinding. Ik help je op weg door middel van coaching, Healing Touch en het reinigen van je energieveld.

Het is een sluipend proces. Totdat je je realiseert: is dit het nu? Wat doe ik hier eigenlijk? Is dit nu alles? Waar sta ik in de gekte van de huidige wereld? Je zoekt verbinding met…. met wat en met wie eigenlijk. Je voelt geen verbinding meer, niet met je omgeving en niet met jezelf. Je kon zo oneindig liefhebben. Je bent moe. Waar is je passie gebleven? Zelfs leven op de automatische piloot geeft geen rust meer. Je kijkt om naar hoe je je leven tot nu toe vorm hebt gegeven. Welke keuzes je hebt gemaakt, al dan niet naar tevredenheid.

Omslag

Dan komt de omslag. Je laat je niet meer leven, je besluit het heft in eigen hand te nemen. Je wil weer levenskracht voelen. Je denkt dat je de boeg moet omgooien: je relaties staan op scherp, privé en op werk. Je realiseert je dat je je al jaren in de vechtmodus bevindt. Dat moet toch anders kunnen? Maar hoe? Je hebt de puf niet.

Bij mediteren blijft je hoofd een stoorzender. Yoga heeft meer effect, maar toch blijft het knagen. Er moet iets gebeuren. Maar je kunt het niet alleen, denk je. Je hoofd bedenkt allerlei oplossingen, maar je lichaam is te moe om voorwaarts te gaan. Iedereen geeft (on)gewenste adviezen, maar in feite wijst niemand je de weg of neemt je bij de hand. Je volgt je pad maar weet niet waar naar toe.

Wat nu?

Wat vind je er van als ik je help? Dat ik even voor je zorg totdat je je weg hebt gevonden? Voordat je beslissingen neemt waar je achteraf spijt van kan krijgen?

Ik begeleid je in het weer onvoorwaardelijk in verbinding te komen met jezelf. Ooit was je dat namelijk, als kind. Je maakt weer zielsverbinding. Ik help je op weg door middel van coaching, Healing Touch en het reinigen van je energieveld.

Vanaf de eerste afspraak begeef je je op een reis van transformatie. Je begint een prachtig avontuur waarin je je opent voor de liefde en wijsheid van je ziel. De eerste stap is je hoofd rust te gunnen en weer verbinding te voelen met je lichaam. Doel van je reis is contact te maken met je ziel. Je ziel kent het goddelijk plan voor de mensheid en alle leven; zij kent de rol die jij daarin te spelen hebt. Om dat helder te krijgen voor jezelf is het noodzakelijk om je met je lichaam te verbinden. Dat betekent dat je uit je hoofd moet en je je hartcentra opent. Vertrouwen, loslaten en overgave zijn de sleutelwoorden.

Het meesterschap van je ziel op aarde komt voort uit jouw vermogen om één met haar te worden en haar doelen te kennen en uit te voeren. Door je wil en intentie om je innerlijk leven reëel te maken, trek je je ziel naar je toe. Als je je bewust bent van de schoonheid van je ziel, zal je ontdekken hoe speciaal, uniek en perfect je bent. Je ontdekt hoe je contact kunt maken met de liefde, het licht, de wil, de kracht en aanwezigheid van je ziel, om krachtige veranderingen in je leven te creëren.

Resultaat

Je gaat je eigen innerlijk weten stimuleren en dat zal je helpen je eigen waarheden te ontdekken. Dan kom je in een voorwaartse kracht terecht. Je zal verrast zijn door de inzichten die je krijgt terwijl je je bij mij op de behandeltafel ligt. Ik geef je adviezen en oefeningen mee. Door thuis te oefenen kun je de beheersing van de geleerde vaardigheden bekrachtigen.

Op een gegeven moment zeg je tegen mij: Carolina, nu kan ik het wel alleen.
Je hebt jezelf weer teruggevonden. Je voert de doelen van je ziel uit, in plaats van de verlangens van je persoonlijkheid te volgen. Je hebt weer orde en structuur in je leven teruggebracht. Je zorgt beter voor jezelf en gaat zelfbewust en met nieuwsgierigheid je teruggevonden pad tegemoet.

Over de behandeling

  • Alleen als traject te boeken
  • Vanaf 5 behandelingen
  • 90 minuten per keer
  • Healing Touch en coaching
  • Opdrachten voor thuis