Ben jij een harde werker met hart voor de zaak? Combineer je het ouderschap met je werk en zie je ook nog kans om je vrienden en familie te ontmoeten? Zijn je vrije dagen veel te snel voorbij? Zit je op school of studeer je? Wil je ook nog een actief sociaal leven? Zijn zelfs je vakantiedagen elke dag opgevuld?

Als je te weinig aan jezelf denkt dan raak je uit balans. Voor je het weet ben je in een burn-out terecht gekomen. Met alle gevolgen van dien.

Terug in evenwicht

Ik kan je helpen voorkomen dat het zover komt. Gebeurt het toch, dan kan ik je weer in evenwicht brengen en in je kracht zetten. Weer contact met jezelf maken. Als je zo uitgeput bent dan ben je volledig uit balans en kwetsbaar. Het komt dan voor dat er veel emoties los komen tijdens en na de behandeling. Dat hoort bij het herstellen van het evenwicht. 

Ik bied een veilige omgeving om je jezelf te laten gaan. Als je wilt kan ik ook coachende gesprekken met je voeren. Meestal is juist heel bevrijdend om niet te hoeven praten. Het kan zijn dat je zo uit balans bent dat je meer baat hebt bij mijn Met Hart en Ziel behandeling.

OVer de behandeling

  • Persoonlijke behandeling
  • 60 minuten per keer
  • Coaching optioneel
  • Los te boeken of als traject
  • Kennismaking met Healing Touch