Waarbij kan Healing Touch nog meer ondersteunend zijn? Hieronder een selectie van veel voorkomende aanvragen. Staat jouw klacht er niet tussen? Alles is mogelijk in overleg. Neem gerust contact op.

Balans

Soms is het fijn om een hele diepe ontspanning te ervaren. Het is ook prettig dat je even niet hoeft te praten: alleen maar lekker, comfortabel liggen. Hoe vaak zeg je wel eens “ik wil even helemaal niets”?

Vergelijk het met het effect van een dagje sauna. Na een behandeling voel je je als herboren, heel rustig en relaxt. Daarna slaap je als een roos. Af en toe even komen opladen is een cadeautje aan jezelf. Het voordeel van een Healing Touch behandeling is dat het nog een paar weken doorwerkt.

Slecht slapen

Slaap je slecht, lukt het je niet om je gedachten stil te krijgen? Met een bepaalde behandeling lukt het wel.

Times of Change

Er gebeurt veel in een leven: bijvoorbeeld een scheiding, een verhuizing, werkloos raken, een nieuwe baan. Soms sta je voor een belangrijke beslissing. Healing Touch heeft technieken die je weer in je kracht zetten en je hoofd en emoties tot rust brengen in deze onrustige tijd. Je raakt weer in balans. Soms komen er dan vanzelf oplossingen of inzichten op je pad. Als coach kan ik je als je dat wilt daarbij begeleiden.

Onverklaarbare klachten

Heb jij onverklaarbare klachten? Komt de reguliere zorg er niet uit? Tegenwoordig heet dat SOLK (Somatisch Onverklaarde Lichamelijke Klachten). Healing Touch kan mogelijk iets voor je betekenen.

Ernstige ziekte

Als je bijvoorbeeld de diagnose Kanker krijgt staat de wereld op z’n kop. Je komt in een rollercoaster terecht van behandelingen, beslissingen nemen, emoties etcetera. Je krijgt medicijnen, chemo kuren en/of bestralingen. Dat doet veel met je lichaam, mentaal en emotioneel. Ik kan ondersteunende energetische behandelingen aanbieden, zodat je wat beter door de periode heen komt.

Pijn reductie

Pijn heeft verschillende oorzaken en zet zich vast in je lichaam. Soms is het duidelijk waar de pijn vandaan komt. Dan is de behandeling ook heel gericht op die specifieke pijn. Reuma en Artrose kan heel pijnlijk zijn; een behandeling geeft tijdelijke verlichting zodat je weer even door kan. Rugklachten komen heel veel voor. Healing Touch heeft behandelingen speciaal gericht op de nek- en rug.

Operatie

Een belangrijke Healing Touch behandeling geef ik vooraf en na een operatie: ik breng het lichaam vooraf in balans, zodat je zo goed mogelijk de operatie in gaat. Na de operatie of ingreep is er veel gebeurd met je en zal je weer uit balans geraakt zijn. Daarom geef ik je weer een behandeling en zo spreek ik het zelfhelend vermogen aan. De genezing zal daardoor voorspoediger verlopen en je zult je al gauw beter voelen. Zelfs de wond geneest sneller bij het energetisch behandelen van de wond.

Als je het graag wilt kan ik naar het ziekenhuis komen. Of bij je thuis. Alles is bespreekbaar.

Whiplash

De oorzaak van klachten is niet altijd zo duidelijk. Neem bijvoorbeeld een whiplash na een ongeval. Je hebt pijn in je nek en later in je hoofd. Je kunt zelfs zo uit balans bent dat je toenemend vermoeid raakt. Soms ervaar je dat er een leven is voor en na het ongeval. Een whiplash is energetisch te verklaren. Het advies van de reguliere zorgverleners is dat het tijd nodig heeft om te slijten. Ik zie regelmatig dat dit proces te lang duurt en dat er steeds meer klachten bij komen. Niet alleen op fysieke vlak, maar ook emotioneel en mentaal. 

Healing Touch heeft een speciale behandeling waarbij het energetisch evenwicht weer hersteld wordt en je lichaam in balans brengt. Dit kan in een paar behandelingen al effect hebben. De behandelingen zullen je sterker maken, zodat je je leven van voor die tijd weer op kan pakken.

Ouder worden

Als je ouder wordt dan ben je sneller moe en loop je tegen wil en dank tegen je grenzen aan. Healing Touch heeft een aantal behandelingen die je weer wat energieker maakt. Daarnaast kan ik meteen wat stijfheid wegnemen, dan voel je je ook weer een stuk beter.

Andere klacht of verzoek?

Staat je vraag er niet tussen? Of twijfel je? Dit is slechts een selectie van klachten waarbij Healing Touch kan helpen. Neem contact met mij op, samen kijken we hoe ik je het beste kan behandelen. Alles is mogelijk in overleg.

In het kort

  • Carolina is Healing Touch Practitioner en verpleegkundige
  • De behandelingen kunnen in de praktijkruimte, thuis of op locatie (o.a. ziekenhuis) worden afgenomen
  • Gemiddeld duurt een behandeling 60 minuten
  • Voor de eerste behandeling is er een intake gesprek
  • Los of als traject afneembaar